Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Játrové toasty

fotka Játrové toasty
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játrové toasty:

12 krajíčků bílého chleba (veky)  | 350 g kuřecích jater  | 60 g másla  | 40 g strouhaného parmazánu  | 2 žloutky  |  mletá skořice  |  čerstvý tymián  |  majoránka  |  citon  |  sůl

Postup přípravy receptu Játrové toasty:

Omytá a ošištěná kuřecí játra orestujeme pár minut na pánvi na polovině másla a nakonec je zastříkneme šťávou z poloviny citronu, osolíme, sejmeme z ohně a necháme vychladnout. Mezitím opečene krajíčky chleba v troubě nasucho. Zchladlá kuřecí játra nakrájíme nadrobno, smícháme v míse se žloutky, strouhaným parmazánem a hrstkou nasekaných bylinek. Vše dobře promícháme a dochutíme špetkou skořice. Kajíčky opečeného chleba potřeme zbývajícím máslem a navršíme na ně připravenou směs. Rozložíme na plech a necháme zapéct asi 5 minut. Okamžitě teplé podáváme, případně pokapeme citronem.


Fotky receptu Játrové toasty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrové toasty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !