300 g vepřových jater
| 150 g vepřového masa
| 2 vejce
| 1-2 rohlíky
| 150 g strouhanky
| 30 g cibule
| 1 stroužek česneku
| petrželová nať
| pepř
| sůl
| 1 lžíce hořčice
| 4 plátky uzeného bůčku
| 4 lžíce oleje
Postup přípravy receptu Játrový bochník:
Játra, maso, ve vodě namočené a vyžmýkané rohlíky pomeleme. Na 1 lžíci oleje orestujeme kostičky cibule a nať. Přidáme je ke hmotě, ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem, hořčicí a solí. Vmícháme vejce a přidáme tolik strouhanky, aby se hmota dala formovat do bochníka. Ten uložíme do vymazaného pekáče a navrch dáme plátky bůčku. Pečeme 45 minut.
Fotky receptu Játrový bochník:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!