Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrový nákyp

fotka Játrový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Játrový nákyp:

600 gramů vepřových jater  | 2 housky  | 250 ml mléka  | 150 gramů másla  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  | 4 vejce  | 1 lžíce sekané petrželky  |  sůl, pepř, majoránka

Postup přípravy receptu Játrový nákyp:

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku. Housky namočíme do mléka a pak důkladně vyždímáme. Játra a housku pomeleme, přidáme osmaženou cibulku, sekanou petrželku a okořeníme. Máslo utřeme do pěny, přidáme 4 žloutky a dobře promícháme. Smícháme s játrovou směsí a nakonec vmícháme sníh ze 4 bílků. Důkladně promícháme. Směs vlijeme so vymazané a vysypané zapékací mísy a pozvolna pečeme v troubě asi 40 minut.


Fotky receptu Játrový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles