Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jazyk na kyselo

fotka Jazyk na kyselo
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 47

Použité suroviny receptu Jazyk na kyselo:

1 kg vepřového jazyka  |  sůl  |  pepř  |  cibule  |  hladká mouka  |  voda  |  kyselá smetana  |  ocet

Postup přípravy receptu Jazyk na kyselo:

Jazyky dáme vařit do osolené vody, přidáme pepř, sůl, bobkový list a očištěnou cibuli. Po uvaření jazyky vyjmeme, namočíme do studené vody a oloupeme blánu.
Nakrájíme podle potřeby na malé části a vložíme je zpět do přeceďeného vývaru. Vývar zahustíme smetanou, kterou rozmícháme s hladkou moukou a uděláme hladkou bílou omáčku. Podle chuti přilijeme nepatrné množství octa (nemusí to být) a krátce povaříme.


Fotky receptu Jazyk na kyselo:

Jazyk na kyselo
Jazyk na kyselo
Fotky vložil: tajnostii 
Hodnocení receptu Jazyk na kyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !