Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jazyk s polskou omáčkou

fotka Jazyk s polskou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jazyk s polskou omáčkou:

8 plátků jazyka  | 1 ks cibule  | 1 lžička cukru  | 1/2 l vývaru z masa  | 1 lžíce octa  | 4 kuličky pepře  | 2 ks hřebíčky  | 2 zrnka nového koření  |  bobkový list  |  sůl  | 60 g másla  | 2 lžíce mouky  | 2 lžíce zavařeniny  | sklenička vína  |  citr. šťáva a kůra

Postup přípravy receptu Jazyk s polskou omáčkou:

Na másle zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka. Přisypeme cukr. Mícháme až cukr žloutne. Zalijeme jej horkým vývarem, přidáme koření a povaříme 1/4 hod. Ze zbytku másla a mouky usmažíme jíšku, kterou přidáme do vývaru. Povaříme a přecedíme. Přidáme šťávu z citrónu a zavařeninu. Omáčku zalijeme vínem, osolíme. Plátky jazyka v polské omáčce prohřejeme.


Fotky receptu Jazyk s polskou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jazyk s polskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !