Postup přípravy receptu Jednoduchá fazolková omáčka s masem:
Cibuli nasekáme najemno. Vepřovou plec nakrájíme na kostky.
Na oleji zpěníme cibuli. Zaprášíme ji paprikou a přidáme kostky vepřového masa. Maso osolíme, opepříme a jen chvíli orestujeme. Pak zalijeme vodou, přidáme kousek masoxu a necháme dusit doměkka. Během dušení maso podle potřeby podléváme vodou.
Ze skleničky sterilovaných fazolových lusk¨scedíme lák a ten si schováme. Fazolky ještě pokrájíme na menší kousky.
Do měkkého masa přidáme scezené fazolky a chvíli je dusíme. Pak vše trošku přisladíme a dolijeme lákem z fazolek.
Nakonec omáčku zahustíme instatní jíškou. Fazolková omáčka může být klidně hustší, protože po vypnutí, když přestane bublat, do ní vlijeme jednu smetanu na vaření.
Fotky receptu Jednoduchá fazolková omáčka s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!