10 plátků lasagní
| 350 g mletého vepřového masa
| 5 lžic kečupu
| 1 sklenice hotové boloňské omáčky
| 1 cibule
| 100 g strouhaného tvrdého sýru
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Jednoduché lasagne:
Na pánvi si rozehřejeme olej a vložíme na něj mleté maso a nadrobno nakrájenou cibulku. Maso s cibulkou důkladně orestujeme po obou stranách. Poté přidáme kečup a boloňskou omáčku a na ohni důkladně promícháme a povaříme. Lasagně si předvaříme ve vroucí vodě. Vaříme je asi pět minut. Polotuhé lasagně vytáhneme a položíme první vrstvu do zapékací mísy vymazané trochou oleje. Na vrstvu nalijeme směs a překryjeme dalšími lasagněmi. Opět nalijeme směs a překryjeme lasagněmi. Nakonec Vrchní díl tvořený lasagněmi posypeme strouhaným sýrem. Vše dáme zapéct do předehřáté trouby a pečeme 30 minut. Podáváme mírně vychladnuté s pečivem.
Fotky receptu Jednoduché lasagne:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!