Vložil: | radio11 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 54 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehla se svíčkovou, klobásou, panenkou a zeleninou:
250 g vepř. penky
| 150 g cibule
| 250 g hovězí svíčkové
| sůl
| 150 g angl. slaniny
| 100 g papriky
| 150 g klobásy
| pepř
Postup přípravy receptu Jehla se svíčkovou, klobásou, panenkou a zeleninou:
Maso nakrájíme na vyšší plátky a lehce naklepeme. Plátky osolíme a lehce opepříme.
Klobásky nakrájíme na silnější kolečka. Slaninu nakrájíme na silnější plátky, a pak na menší kousky. Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtiny, které následně rozebereme na měsíčky. Papriku očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme na stejné kousky, jako je slanina. Plátky masa nakrájíme na delší kousky, které rolujeme do malých, ale volných závitků.
Jehly potřeme olejem a střídavě napichujeme hovězí maso, cibuli, slaninu, vepřové, papriku a klobásu.
Připravené špízy lehce zasypeme pepřem a můžeme grilovat.
Fotky receptu Jehla se svíčkovou, klobásou, panenkou a zeleninou:
Fotky vložil: mudrenka,Ježíšek,damami,Natural,Vikitorie