Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí čorba se špenátem a rýží

fotka Jehněčí čorba se špenátem a rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí čorba se špenátem a rýží:

200 g jehněčího masa  | 150 g špenátu  | 40 g másla  | 50 g rýže  | 1 ks žloutku  | 1 dl kysaného mléka  | 1 l vody  | 1 malý svazek jarních cibulek  | dle chuti: mletá sladká paprika  | dle chuti: feferonky  | dle chuti: petrželka a sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí čorba se špenátem a rýží:

Očištěné jehněčí maso nakrájíme na malé plátky a krátce podusíme na másle. K masu přidáme drobně pokrájený špenát, na drobno nakrájené cibulky, lehce osmahneme, zasypeme mletou paprikou, osolíme, přilijeme vodu a vaříme. Když je maso téměř měkké, přidáme přebranou, propláchnutou rýži, rozsekané feferonky a vše uvaříme doměkka. V kysaném mléce rozšleháme žloutek, vlijeme do polévky, přihřejeme, ale již nevaříme. Polévku posypeme drobně pokrájenou petrželkou a podáváme.



Fotky receptu Jehněčí čorba se špenátem a rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí čorba se špenátem a rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !