Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí džuveč se zeleninou

fotka Jehněčí džuveč se zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí džuveč se zeleninou:

400 g jehněčí plece bez kostí  | 300 g cibule  | 4 lžíce oleje  | 600 g míchané zeleniny (mrkev, fazolky, paprika, květák, celer, kapusta apod.)  | 800 ml vývaru  | šálek rýže  | 100 ml kysané smetany  |  bobkový list  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíce mleté papriky  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí džuveč se zeleninou:

Cibuli pokrájíme na větší kousky, osmažíme na oleji dočervena, přidáme maso pokrájené na kostky, mletou papriku a česnek rozetřený se solí a osmažíme. Zalijeme je trochou vývaru a dusíme 20 minut. Zeleninu očistíme, pokrájíme na kousky, přidáme k masu, zalijeme ji trochou vývaru, vmícháme bobkový list a přebranou, propláchnutou a spařenou rýži, osolíme a dusíme, až maso, rýže i zelenina změknou. Nakonec džuveč zjemníme smetanou.


Fotky receptu Jehněčí džuveč se zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí džuveč se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !