Vložil: | Veronine |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety:
8 - 12 jehněčích kotlet
| 1 citron, překrojený napůl
| 4 stroužky prolisovaný česnek
| pepř
| petrželka
| 3 - 4 lžíce dijonské hořčice
| na vymazání olej
Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety:
Z kotletek odstraníme přebytečný tuk. Po obou stranách je potřeme rozpůleným citronem. Česnek, pepř, sekanou petrželku a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety. Půl hodiny necháme marinovat. Troubu předehřejeme na 250°C. Kotlety dáme do vymazaného pekáčku. Asi 4 minuty zprudka zapečeme (přikryjeme alobalem), pak snížíme teplotu na 180°C, odkryjeme a pečeme ještě 15 minut.
Fotky receptu Jehněčí kotlety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!