Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety

fotka Jehněčí kotlety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety:

8 - 12 jehněčích kotlet  |  1 citron, překrojený napůl  |  4 stroužky prolisovaný česnek  |  pepř  |  petrželka  |  3 - 4 lžíce dijonské hořčice  |  na vymazání olej

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety:

Z kotletek odstraníme přebytečný tuk. Po obou stranách je potřeme rozpůleným citronem. Česnek, pepř, sekanou petrželku a hořčici promícháme a směsí potřeme kotlety. Půl hodiny necháme marinovat. Troubu předehřejeme na 250°C. Kotlety dáme do vymazaného pekáčku. Asi 4 minuty zprudka zapečeme (přikryjeme alobalem), pak snížíme teplotu na 180°C, odkryjeme a pečeme ještě 15 minut.


Fotky receptu Jehněčí kotlety:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle