Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety s hráškem a fetou

fotka Jehněčí kotlety s hráškem a fetou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety s hráškem a fetou:

150 g mraženého hrášku  | 400 g konzerva čočky nebo cca 250 g vařené čočky  | 2 lžíce bílého vinného octa + 1 lžíce krupicového cukru  |  pár snítek máty, hrubě nasekaných  | 50-100 g sýra feta, nadrobeného  | 4 jehněčí kotletky (4 drobné plátky z vykostěného jehněčího hřbetu) nebo 200 g vepřové panenky, na plátky  |  trocha olivového oleje  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s hráškem a fetou:

Hrášek povařte tři čtyři minuty, aby změkl. Hned slijte a spojte s čočkou, octem, cukrem a mátou. Potom vmíchejte sýr, důkladně osolte a opepřete.

Zahřejte grilovací či těžkou nepřilnavou pánev. Maso potřete olejem, osolte, opepřete. Opečte dohněda tak, aby vnitřek zůstal růžový, ale ne syrový; chce to 4 minuty z každé strany.

Luštěninový salát rozdělte do dvou misek nebo hlubokých talířů a navrch položte dvě opečené kotletky


Fotky receptu Jehněčí kotlety s hráškem a fetou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety s hráškem a fetou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !