Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s tymiánovou kůrčičkou:
Tymiánová pasta: Tymián omyjeme, osušíme, lístky otrháme, několik odkrojíme. Rajčata nakrájíme na kostky. Chléb bez kůrky rozdrobíme, česnek oloupeme a posekáme a vše promícháme s parmazánem a olejem.
Kotlety omyjeme, osušíme, z každé strany 1 min. opečeme, okořeníme pepřem a solí a dáme do zapékací mísy. Pokryjeme tymiánovou pastou a 10 min. Zapečeme.
Třešňová rajčata před koncem pečení přidáme k masu. Maso vyndáme z pekáče a dáme do hrnce nebo jiné nádoby. Do výpeku v zapékací míse přilijeme víno a dle návodu připravenou šťávou z MAGGI Šťávy k pečenému masu. Povaříme a zahustíme jíškou. Přidáme zbylý tymián.
Šťávu upravíme na talířích s kotletami a kousky rajčat.
Fotky receptu Jehněčí kotlety s tymiánovou kůrčičkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!