Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kousky s omáčkou

fotka Jehněčí kousky s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí kousky s omáčkou:

300 g jehněčí msao  | dle chuti grilovací koření  | trochu olivový olej  | 2 stroužky česnek  | trochu sůl  | trochu ml. bílý pepř  | dle chuti sterilizovaný křen  | 1 kysaná smetana  | 1 sladká smetana  | trochu mlětý bílý pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí kousky s omáčkou:

Umyté a usušené maso (nejlépe plec a či hřebet) nakrájíme na větší kousky, které ponoříme do nálevu přpraveného z olivového oleje, soli, prolisovaného čeneku a bílého pepře. V nálevu necháme asi dvě hodiny odležet. Potom maso vyndáme a přendáme do zapékací mísy. Posypeme grilovacím kořením, podlejeme vodou a přikryjeme alobalem. Vložíme do vyhřáte trouba a za občasného přelévání výpekem upečeme. Mezitím si připravíme křen. omáčku tak, že sterilizovaný křen smícháme s kysanou a sladkou smetanou a ochutíme bílým pepřem.


Fotky receptu Jehněčí kousky s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kousky s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !