Postup přípravy receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu:
Kýtu odblaníme a zbavíme veškerého tuku. V dostatečně velkém pekáči přepustíme máslo a vložíme kýtu, do které jsme vetřeli MAGGI Harmonii chuti a čerstvě umletý černý pepř.
V hodně vyhřáté troubě pečeme cca 10 minut na maximum, pak podlijeme MAGGI Šťávou k pečenému masu, přiklopíme poklicí, zmírníme teplotu a pečeme.
V průběhu pečení maso přeléváme šťávou, kterou do pekáče doléváme. Cca po 3,5 - 4 hodinách pečení maso přelijeme smetanou, necháme maso chvíli zatáhnout a pak kýtu pomažeme limetkovým jamem.
Maso dáme na teplé místo, výpek zahustíme jíškou, přidáme nepatrně smetany a můžeme podávat.