Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta s romarýnem

fotka Jehněčí kýta s romarýnem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta s romarýnem:

1 kg brambor  | 50 g másla  |  sůl a pepř  | 2 kg jehněčí kýty  | 2 stroužky česneku  | 12 rozmarýnových bylinek

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta s romarýnem:

Nejprve 2/3 másla rozpustíme, dáme na plech, na který položíme očištěné syrové brambory, nakrájené na silnější plátky. Osolíme je a kořeníme černým pepřem.

Plech dáme na dno nebo do nejspodnější části trouby. Jehněčí kýtu prošpikujeme česnekem a větvičkami čerstvého rozmarínu.

Zbytek másla nakrájíme na plátky a poklademe na maso, aby jehně nebylo po upečení suché. Pečeme do růžovočervena při teplotě 190 stupňů, 1 1/2-2 hodiny.


Fotky receptu Jehněčí kýta s romarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta s romarýnem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles