Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 07.06. 2025
Dnes má svátek Iveta a Slavoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta v pikantní omáčce

fotka Jehněčí kýta v pikantní omáčce
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta v pikantní omáčce:

1500 g masa z kýty  | 3 lžíce oleje  | 2 cibule  | 100 g hub  | 0,125 l červeného vína  | 0,125 l brandy  | 1 stroužek česneku  | 1 lžička papriky  | 8 oliv  | 4 lžíce rajského protlaku

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta v pikantní omáčce:

Z kýty odřízneme šlachy od kloubů, aby se maso nevypínalo a dobře propeklo. Pak vložíme kýtu na pekáč a pečeme pod pokličkou dozlatova. Když je maso úplně měkké a pěkně zbarvené, vyjmeme je z pekáče a do šťávy dáme cibuli nakrájenou na tenké plátky, pak přidáme houby a pečeme, pokud se olej nevsákne. Nakonec přilijeme víno, brandy, přidáme česnek, papriku, koření a rajský protlak. Do této omáčky znovu dáme kýtu a dusíme ještě asi 1/2 hodiny. Rozporcujeme a podáváme s rýží.


Fotky receptu Jehněčí kýta v pikantní omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta v pikantní omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !