Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso na východní způsob

fotka Jehněčí maso na východní způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 140 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí maso na východní způsob:

800 g jehněčího masa  |  masový vývar (bujón)  | 500 ml kyselé smetany  | 4 vejce  | 2 lžíce oleje  | 7 stroužků česneku  |  petrželová nať  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí maso na východní způsob:

Jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě při 190 °C za občasného podlévání vývarem do měkka. Pečené maso rozdělíme na jednotlivé porce a vrátíme do výpeku. V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželovou nať. Promícháme, vlijeme na připravené porce masa a zapečeme. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Jehněčí maso na východní způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso na východní způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !