Použité suroviny receptu Jehněčí maso na východní způsob:
800 g jehněčího masa
| masový vývar (bujón)
| 500 ml kyselé smetany
| 4 vejce
| 2 lžíce oleje
| 7 stroužků česneku
| petrželová nať
| sůl
Postup přípravy receptu Jehněčí maso na východní způsob:
Jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě při 190 °C za občasného podlévání vývarem do měkka. Pečené maso rozdělíme na jednotlivé porce a vrátíme do výpeku. V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželovou nať. Promícháme, vlijeme na připravené porce masa a zapečeme. Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Jehněčí maso na východní způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!