Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso s kedlubnou

fotka Jehněčí maso s kedlubnou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s kedlubnou :

1 kedlubna (asi 250 g)  | 5 lžic zeleninového vývaru  | 125 g jehněčího masa  | 1 lžička oleje  | 2 lžičky citronové šťávy  | 1 lžíce smetany  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce nakrájené petrželky  | trochu citronové kůry

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s kedlubnou :

Kedlubnu očistíme a nakrájíme na hranolky. Vývar ohřejeme a kedlubnu v něm asi 10 minut podusíme. Maso okořeníme, na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa v něm opékáme asi 3-4 minuty po obou stranách. Kedlubnu promícháme s citronovou šťávou a trochou jemně nastrouhané kůry. Potom přidáme smetanu, nadrobno nasekanou petrželku a dochutíme pepřem a solí.


Fotky receptu Jehněčí maso s kedlubnou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s kedlubnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles