Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí maso s kedlubnou :
1 kedlubna (asi 250 g)
| 5 lžic zeleninového vývaru
| 125 g jehněčího masa
| 1 lžička oleje
| 2 lžičky citronové šťávy
| 1 lžíce smetany
| sůl
| pepř
| 1 lžíce nakrájené petrželky
| trochu citronové kůry
Postup přípravy receptu Jehněčí maso s kedlubnou :
Kedlubnu očistíme a nakrájíme na hranolky. Vývar ohřejeme a kedlubnu v něm asi 10 minut podusíme. Maso okořeníme, na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa v něm opékáme asi 3-4 minuty po obou stranách. Kedlubnu promícháme s citronovou šťávou a trochou jemně nastrouhané kůry. Potom přidáme smetanu, nadrobno nasekanou petrželku a dochutíme pepřem a solí.
Fotky receptu Jehněčí maso s kedlubnou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!