Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě:
400g jehněčího masa
| 200g rýže
| 300g vařené kapusty
| 2stroužky česneku
| pepř,sůl
| 0,5l vody
| 1kostka masoxu
| 1lžíce oleje
| 1lžíce másla
Postup přípravy receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě:
Jehněčí udusíme v malém množství vody v pekáčku pod pokličkou a když je uplně měkké,vykostíme je a nakrájíme na malé kousky.Mezitím uvaříme kapustu.Prochladlou buď velmi jemně nasekáme nebo umeleme a přidáme k oprané a spařené rýži,kterou jsme rozprostřeli na dno vymazaného pekáče.Poklademe kousky připraveného masa a zalijeme vodou,ve které jsme rozpustili masoxovou kostku,olej a drcený česnek.Osolíme,opepříme,poklademe čerstvým máslem a zapeřeme.
Fotky receptu Jehněčí maso v rýži a v kapustě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!