Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na citronu

fotka Jehněčí na citronu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí na citronu:

1 špalíček jehněčí plece (asi 800 g)  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 4 lžíce oleje  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 lžíce nasekané petrželky  |  sůl  |  pepř  | podle potřeby vývar

Postup přípravy receptu Jehněčí na citronu:

Maso nakrájíme na kostky a opečeme na rozehřátém oleji. Vyjmeme je a ve vypečené šťávě osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme plátky česneku a krátce je osmahneme. Do směsi vložíme opečené maso, petrželku, vlijeme citronovou šťávu a trochu vývaru. Osolíme, opepříme a na mírném ohni dusíme doměkka. Během dušení maso podléváme vývarem a občas promícháme.


Fotky receptu Jehněčí na citronu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na citronu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !