Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na majoránce

fotka Jehněčí na majoránce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí na majoránce:

máslo  | 600 g jehněčí pleci  | 2 ks cibule  |  česnek  |  mouka hladká  |  sůl  | 100 g zeleniny kořenové  | 150 ml smetany  |  olej  |  pepř mletý

Postup přípravy receptu Jehněčí na majoránce:


Maso nakrájíme na kostky, vložíme do osolené vody a přivedeme k varu. Potom teplotu snížíme a dovaříme doměkka. Přidáme kořenovou zeleninu a dovaříme. Maso z vývaru vyjmeme. Na oleji a másle zpěníme nakrájenou cibuli, poprášíme ji moukou a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Ochutíme ji prolisovaným česnekem, pepřem a majoránkou, zalijeme vývarem z masa a zeleniny a nejlépe 20 minut povaříme. Potom přilijeme smetanu, prohřejeme a přecedíme na uvařené maso. K této omáčce se nejlépe hodí asi rýže nebo noky.


Fotky receptu Jehněčí na majoránce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na majoránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !