Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.04. 2025
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí pečeně na tymiánu

fotka Jehněčí pečeně na tymiánu
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí pečeně na tymiánu:

750 g jehněčí kýty nebo plecka  |  sůl, pepř  | 2 lžičky tymiánu  | 70 g másla  | 2 dl vody  | 100 g kečupu

Postup přípravy receptu Jehněčí pečeně na tymiánu:

Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a dáme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby. Během pečení maso poléváme šťávou a podle potřeby doléváme vodou. Když je maso téměř hotové, přidáme kečup, promícháme se šťávou. Ještě maso několikrát šťávou polijeme. Pečené maso nakrájíme na plátky, dáme na talíře a polijeme šťávou.


Fotky receptu Jehněčí pečeně na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí pečeně na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík