Vložil: | Veronine |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí pečeně na tymiánu:
750 g jehněčí kýty nebo plecka
| sůl, pepř
| 2 lžičky tymiánu
| 70 g másla
| 2 dl vody
| 100 g kečupu
Postup přípravy receptu Jehněčí pečeně na tymiánu:
Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a dáme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme vodou a dáme péct do vyhřáté trouby. Během pečení maso poléváme šťávou a podle potřeby doléváme vodou. Když je maso téměř hotové, přidáme kečup, promícháme se šťávou. Ještě maso několikrát šťávou polijeme. Pečené maso nakrájíme na plátky, dáme na talíře a polijeme šťávou.
Fotky receptu Jehněčí pečeně na tymiánu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!