Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí pečeně s medem a mandlemi

fotka Jehněčí pečeně s medem a mandlemi
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí pečeně s medem a mandlemi:

2 stroužky česneku  | 5 lžic medu  | 1 kg jehně­čí kýty  | dle chuti: sůl a pepř  | 250 ml maso­vého vývaru (z kostky)  | 20 g mandlových lupín­ků  | 4 lžíce zakysané krémové smetany

Postup přípravy receptu Jehněčí pečeně s medem a mandlemi:

Troubu předehřejeme na 200 °C. Česnek oloupe­me. Med ohřejeme a prolisujeme do něho česnek. Kýtu omyjeme a osušíme, osolíme, opepříme a potřeme ze všech stran 1 /2 česnekového medu. Kýtu pak vložíme do pekáčku. Pečeme v troubě asi 45 min. Pak přilijeme 2/3 vývaru a pečeme dalších 45 min. Kýtu potřeme trochou česnekového medu a posypeme mandlovými lupínky. Pečeme dál, dokud se mandle neupraží, a pak maso vyjmeme z trouby. Zbylý česnekový med vmícháme do vypečené šťávy a krátce povaříme. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a vmícháme zakysanou smetanu. Pečeni nakrájíme a podáváme s omáčkou.




Fotky receptu Jehněčí pečeně s medem a mandlemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí pečeně s medem a mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !