Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí plátek na zelených fazolkách

fotka Jehněčí plátek na zelených fazolkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:

800 g jehněčí kýty  | 200 g zel. fazol. lusků  | 50 g másla  | 100 ml smetany  | 1 ks červená cibule a lžička škrobu  |  sůl, mletý pepř  |  tymián  |  olej

Postup přípravy receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:

Plátky masa osolíme, okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Cibulku nasekáme na jemno, orestujeme na másle, přidáme fazolky, osolíme, opepříme a necháme podusit. Mírně zahustíme škrobem. Plátky jehněčího masa servírujeme s připravenými fazolkami.


Fotky receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí plátek na zelených fazolkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !