Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.04. 2025
Dnes má svátek Darja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí po indicku

fotka Jehněčí po indicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jehněčí po indicku:

500 g jehněčího masa  | 2 ks cibule  | 1 lžička kari koření  | 1 lžička pálivé papriky  | 0,5 lžičky mletého pepře  |  vajíčka  |  strouhanka  |  tuk  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí po indicku:

Cibuli nakrájíme a orestujeme za rozpáleném tuku. Pak přidáme všechno koření, sůl a maso nakrájené na kostky. Opečeme, podlijeme a dusíme. Do vymaštěné varné mísy nalijeme šťávu, přidáme polovinu masa, na to rozklepneme vejce, položíme zbytek masa a posypeme strouhankou. Jehněčí po indicku nakonec zapečeme v troubě.


Fotky receptu Jehněčí po indicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí po indicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek