Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí po římsku

fotka Jehněčí po římsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí po římsku:

600 g jehněčího (plec nebo kýta), pokrájeného na kousky velké asi 2,5 cm  | 50 g vypeckovaných a přepůlených černých oliv  | 1,5 dl červeného vína  | 1,5 dl jehněčího nebo zeleninového vývaru  | 6 konzervovaných ančoviček  | 4 oloupané stroužky česneku  | 3 odrolené snítky tymiánu  | 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky na ozdobení  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 1 lžička cukru

Postup přípravy receptu Jehněčí po římsku:

Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo. Přidejte pokrájené jehněčí maso a za častého míchání smažte 4-5 minut, dokud po všech stranách nezhnědne. V hmoždíři rozmělněte na hladkou pastu česnek tymián a ančovičky. Přilijte do pánve víno a jehněčí nebo zeleninový vývar. Vmíchejte cukr a směs z hmoždíře. Přiveďte směs do varu, zmírněte plamen a pod pokličkou vařte 30-40 minut, dokud maso nezměkne. Na posledních 10 minut vaření sejměte pokličku, aby se trochu tekutiny odpařilo. Přidejte do omáčky olivy a zamíchejte.
Podávejte hotový pokrm na servírovací míse s bramborovou kaší, ozdobený petrželkou.


Fotky receptu Jehněčí po římsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí po římsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !