Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 04.09. 2025
Dnes má svátek Jindřiška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí polévka po francouzsku

fotka Jehněčí polévka po francouzsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí polévka po francouzsku:

asi 1,20 kg jehněčích kosti, žeber, boku  | 15 cm rozmarýnu  | 1 cm celé skořice  |  plátek citronu  | 4 kuličky nového koření  | 1-2 bobkové listy  |  česnek  |  cibule  |  mrkev, petržel, cler, pórek a jaká koliv další zelenina  |  mořská sůl  | 1 lžička balzamikového octa  | 1 dcl bílého vína

Postup přípravy receptu Jehněčí polévka po francouzsku:

Vše dát do papiňáku, nechat vařit 30 minut. Vypnout a nechat odstát (dojít) 2 hod. i dýl než přestane papiňák syčet. Poté obrat maso a vše rozmixovat. Popřípadě dochutit solí.


Fotky receptu Jehněčí polévka po francouzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí polévka po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !