Použité suroviny receptu Jehněčí ragout na kari koření:
500 g jehněčího plecka bez kosti
| 3 cibule
| 1 stroužek česneku
| 4 lžíce oleje
| 1 bobkový list
| 1 jablko
| 2 plné lžičky kari
| 1 kostka masoxu
| 1 kelímek bílého jogurtu
| 2 plné lžičky škrobové moučky
| pepř, sůl,
Postup přípravy receptu Jehněčí ragout na kari koření:
Maso nakrájíme na kostky asi 2 cm velké. Drobně nasekáme cibulku a česnek. Rozpálíme pánev s olejem a vložíme maso, které na prudším ohni opékáme do hněda. Pak přidáme cibuli s česnekem a na mírném ohni restujeme ještě asi 5 minut. Přidáme bobkový list, pepř, sůl, oloupané a na kostičky nakrájené jablko, ve vodě rozpuštěný masox a ještě dusíme asi 35 minut. Nakonec rozmícháme jogurt se škrobovou moučkou, přilijeme k masu a krátce povaříme.
Fotky receptu Jehněčí ragout na kari koření:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!