Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí rizoto

fotka Jehněčí rizoto
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí rizoto :

0,5 kg rýže  | 300 g upečeného jehněčího masa se šťávou  | 1/2 masoxu  |  sůl  |  pepř  | 1 cibule  |  hrášek  |  sádlo

Postup přípravy receptu Jehněčí rizoto :

Cibuli oloupeme, nakrájíme a osmažíme v pekáčku na sádle. Přidáme propláchnutou rýži, chvíli orestujeme, zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme masox a vaříme, dokud rýže nezměkne. Pak přidáme jehněčí maso pokrájené na kousky, šťávu z masa, hrášek, zamícháme, dochutíme a dáme upéct do trouby na asi 30 minut.


Fotky receptu Jehněčí rizoto :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles