Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí roláda

fotka Jehněčí roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí roláda :

600 g jehněčí kýty (bez kosti)  | 100 g jedlých kaštanů  | 100 g meruňkové zavařeniny  | 200 g drůbežích jater  | 5 stroužků česneku  | 200 g kuřecích prsou  | 1 cibule  |  tymián  |  olivový olej  | 100 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Jehněčí roláda :

Vykostěnou jehněčí kýtu rozkrojíme na velký plát, lehce naklepeme, opepříme a z jedné strany potřeme drceným česnekem.
Poté si připravíme nádivku: Drůbeží játra orestujeme na olivovém oleji, přidáme pokrájené kaštany, tymián a najemno namleté kuřecí maso. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme. Připravenou nádivku rozložíme na připravené maso, zarolujeme a svážeme provázkem.
Roládu opečeme na pánvi, vložíme do pekáčku, přelijeme marmeládou zředěnou červeným vínem a upečeme dorůžova.


Fotky receptu Jehněčí roláda :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !