Použité suroviny receptu Jehněčí s cuketou a špagetami:
500 gramů špaget
| 1 menší cuketa
| 4 plátky jehněčího masa
| 1 lžička tymiánu
| 4 plátky anglické slaniny
| 3 lžíce oleje
| 100 ml vývaru
| 50 ml koňaku
| 2 lžíce másla
Postup přípravy receptu Jehněčí s cuketou a špagetami:
Špagety uvaříme ve slané do měkka a před koncem varu do nich přidáme na tenké plátky nakrájanou a oloupanou cuketu. Slijeme a vmícháme 2 lžíce másla. Jehněčí maso naklepeme, osolíme, posypeme tymiánem a zabalíme do plátků slaniny. Spojíme jehlou nebo párátky. Maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji asi 3 minuty z každé strany. Vyjmeme a vypečenou šťávu rozředíme vývarem a koňakem. Krátce povaříme. Špagety rozdělíme na talíře, na ně položíme jěhněčí a přelijeme šťávou.
Fotky receptu Jehněčí s cuketou a špagetami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!