Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s fazolkou

fotka Jehněčí s fazolkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí s fazolkou:

600 g jehněčího masa  |  sůl  |  pepř  |  olej  | 2 stroužky česneku  |  mletá červená paprika  | 100 ml masového vývaru  | 2 rajčata  | 200 g fazolových lusků  | 150 ml kysané smetany  | 1 lžička hladké mouky  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Jehněčí s fazolkou:

Jehněčí karé nakrájíme na řízky /i s kostí/, očistíme od blan, mírně naklepeme, osolíme a z obou stran opražíme na oleji. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, papriku, podlijeme vývarem a dusíme. Po 20 minutách přidáme nakrájené rajčata, když změknou, maso odložíme z ohně.
Fazolku očistíme, umyjeme a uvaříme ve slané vodě. Když změkne, přimícháme smetanu s moukou a krátce povaříme.


Fotky receptu Jehněčí s fazolkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s fazolkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !