Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí s kedlubnami

fotka Jehněčí s kedlubnami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jehněčí s kedlubnami:

500 g masa z kýty  | 100 g sádla  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 kg mladých kedluben  | 200 g rýže  | 10 g másla  | 4 kostky cukru  |  petrželka

Postup přípravy receptu Jehněčí s kedlubnami:

Maso nakrájíme na tenké plátky, na části sádla je zprudka opečeme, osolíme a opepříme. Kedlubny oloupeme, nakrájí­me na kostičky a několik mladých lístků z kedluben také na­krájíme nadrobno. Spařenou rýži uvaříme v osolené vodě dopoloměkka. Odcezenou promícháme s masem. Zbylým sádlem vymažeme nádobu, pokryjeme částí kedluben, na­vrstvíme část masa s rýži, opět kedlubny, rýži s masem a na­konec kedlubny. Na másle opražíme cukr dozlatova, povaří­me s 200 ml vody a nalijeme na kedlubny. Nádobu přikryje­me a dusíme, až se všechna šťáva vydusí. Pokrm posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou a podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.


Fotky receptu Jehněčí s kedlubnami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s kedlubnami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc