Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s nádivkou

fotka Jehněčí s nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí s nádivkou:

předek z jehněte  | 50 g slaniny  | 1 lžíce soli  | 50 g másla  | 1 Maggi zlatý zeleninový bujon  | 80 g másla na nádivku  |  špetka soli  | 1 hrst petržele a kopřiv  | 2 vejce  | 2 rohlíky  | 1/4 l mléka  | 1 lžíce hrášku  |  muškátový květ

Postup přípravy receptu Jehněčí s nádivkou:

V omytém a vykostěném předku jehněčího masa prořízneme kapsu a naplníme ji nádivkou.

Nádivku vytvoříme z na kostičky nakrájených rohlíků, které promícháme s petrželkou, kopřivami a hráškem.

Směs zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozkvedlali mírně rozehřáté máslo, sůl a žloutky. Poté necháme housku naboptnat.

Kapsu zašijeme, osolíme, vložíme na nakrájenou slaninu a máslo, podlijeme vodou s MAGGI Zlatým zeleninovým bujónem a pečeme.

Během pečení podléváme šťávou.


Fotky receptu Jehněčí s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles