Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s vůní slivovice

fotka Jehněčí s vůní slivovice
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí s vůní slivovice:

1 kg jehněčího na větší kousky  | 3 cibule  | 2 paličky česneku  | 1 švestkový kompot  |  provensálské koření, pepř, sůl  | 2 lžíce sojové omáčky Kikkoman  | 1 lžíce medu  | 2 dl slivovice  | 1 dl vody

Postup přípravy receptu Jehněčí s vůní slivovice:

Osolené maso vložíme do pekáčku společně s cibulí nakrájenou na osminky a stroužky česneku, přidáme okapané švestky. V mističce promícháme koření, sojovku, med, slivovici, vodu a pekáček rovnoměrně zalijeme. Troubu dáme na plný výkon a po zatáhnutí masa teplotu snížíme na polovinu a pomalu za občasného přelití výpekem pečeme. Doba pečení je závislá od tuhosti masa


Fotky receptu Jehněčí s vůní slivovice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s vůní slivovice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !