Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí špízy po řecku

fotka Jehněčí špízy po řecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí špízy po řecku:

650 g libové jehněčí nakrájené na kostky  | 1/4 šálku citrónová šťáva  | 1 lžíce olivový olej  | 2 lžíce nasekaný česnek  | 2 lžíce čerstvé nasekané listy oregána

Postup přípravy receptu Jehněčí špízy po řecku:

Marinujte kostky jehněčího v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána 1-12 hodin.
Připravte gril na vysoký žár.
Napichujte kostky jehněčího na špízy, uschovejte si marinádu na potírání. Grilujte za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut, nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti.


Fotky receptu Jehněčí špízy po řecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí špízy po řecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !