| Vložil: | Slunicko |
| Porcí: | 4 |
| Doba přípravy: | 65 min |
| Hodnocení: | Žádné hodnocení |
| Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí špízy po řecku:
650 g libové jehněčí nakrájené na kostky
| 1/4 šálku citrónová šťáva
| 1 lžíce olivový olej
| 2 lžíce nasekaný česnek
| 2 lžíce čerstvé nasekané listy oregána
Postup přípravy receptu Jehněčí špízy po řecku:
Marinujte kostky jehněčího v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána 1-12 hodin.
Připravte gril na vysoký žár.
Napichujte kostky jehněčího na špízy, uschovejte si marinádu na potírání. Grilujte za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut, nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti.
Fotky receptu Jehněčí špízy po řecku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!