Použité suroviny receptu Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením:
8 plátků jeleního masa
| sůl
| bílý pepř
| 80 g oleje
| 1 lžíce hladké mouky
| 1,5 dl vývaru z masa
| 1,5 dl červeného vína
| 5 lžic kysané smetany
| 1 lžička zeleného koření
Postup přípravy receptu Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením:
Plátky masa potřeme solí, mletým pepřem a na oleji osmahneme z obou stran. Potom je vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, dolijeme vývar, víno, kysanou smetanu a přidáme zelené koření. Omáčku povaříme a přelijeme ní medailonky.
Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!