Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jelení plátky s bylinkovým máslem

fotka Jelení plátky s bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jelení plátky s bylinkovým máslem:

800 g jeleního hřbetu  |  sůl  |  pepř  |  olej  | 60 g bylinkového másla

Postup přípravy receptu Jelení plátky s bylinkovým máslem:

Očištěný jelení hřbet vykostíme, opláchneme a pokrájíme na silnější plátky. Jemně maso naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme částí oleje a necháme v chladnu nejméně hodinu proležet. Před podáním je vložíme na pánvičku s rozehřátým olejem a opečeme po obou stranách tak, aby uvnitř zůstalo růžové. Přeložíme je na talíře, poklademe bylinkovým máslem a podáváme. Vhodná příloha jsou smažené bramborové hranolky a rybízový nebo brusinkový kompot.


Fotky receptu Jelení plátky s bylinkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení plátky s bylinkovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles