Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemná polévka ze sóji a bažantího masa

fotka Jemná polévka ze sóji a bažantího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Jemná polévka ze sóji a bažantího masa:

2 lžíce másla  |  pepř a sůl  | 1/4 bažanta  | 150 g sójových bobů  | 1 lžíce hl. mouky  | 1 cibule  |  pečivo

Postup přípravy receptu Jemná polévka ze sóji a bažantího masa:

Sójové boby necháme 6 hodin máčet. Když nabobtnají, uvaříme je doměkka.
Čtvrtinu bažanta uvaříme v osolené vodě. Pak stáhneme kůži, maso vykostíme a nakrájíme na kousky.
V kastrolu osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova, Vložíme na ni uvařené maso, zaprášíme moukou, krátce osmahneme. Pak vše zalijeme vývarem z masa a kostí, osolíme, opepříme a přidáme uvařené boby. Sójovou polévku a ještě 10 minut povaříme.
Podáváme s čerstvým pečivem.


Fotky receptu Jemná polévka ze sóji a bažantího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemná polévka ze sóji a bažantího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !