Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemné karboše

fotka Jemné karboše
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jemné karboše:

0,5 kg mletého masa (nejlépe vepřové)  |  sáček drcené sóji, nebo sáček sóji,kterou si rozdrtíme na prach  | 3 vejce  | asi 3 stroužky česnek  | dle chuti sůl, pepř  | trochu majoránka  | na zahuštění strouhanka

Postup přípravy receptu Jemné karboše:

Sóju (podrcenou) si dáme do mísy, přidáme lžičku vegety nebo podobného koření, a zalejeme horkou vodou asi tak 0,5 cm nad sóju a necháme odležet cca 1 h, pokud je potřeba, tak malinko vody přidáme - musí nám vzniknout řidší kašička. Poté smícháme maso, soju i s vodou a koření a zahustíme strouhankou do takové konzistence, aby nám šli vytvarovat karboše. Na jemně vymazaný plech naskládáme karboše a dáme péct do trouby. Mírně podle potřeby podléváme vodou.


Fotky receptu Jemné karboše:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné karboše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !