Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.06. 2025
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemné vepřové proužky

fotka Jemné vepřové proužky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jemné vepřové proužky:

4 lžíce rostlinného oleje  | 500 g vepřové panenky, nakrájené na silnější proužky  | 1 1/2 lžičky sladké papriky  | 1 1/2 lžičky drceného kmínu  | 300 ml drůbežího vývaru  | 120 g mraženého hrášku  | 1 1/2 lžíce přírodního jogurtu  | hrst čerstvých koriandrových nebo petrželkových lístků, nasekaných  |  sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy receptu Jemné vepřové proužky:

1. Ve velké silnostěnné pánvi rozehřejte trochu oleje (o něco víc než lžíci) a ze všech stran na něm dozlatova opečte maso; trvá to tři až čtyři minuty. Maso vyjměte z pánve a dejte stranou.
2. Do pánve vlijte zbylý olej a vsypte koření. Za stálého míchání asi minutu smažte, aby se rozvinuly ­vůně. Zalijte vývarem, zamíchejte a na vyšším plameni vařte, až se vývar z poloviny vypaří. Přisypte hrášek. Sejměte z ohně, při­dejte jogurt, podle chuti osolte a opepřete. Vmíchejte maso a posypte hotové jídlo zelenými lístky.


Fotky receptu Jemné vepřové proužky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné vepřové proužky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !