Použité suroviny receptu Jemný bratislavský guláš:
75 g celeru
| 50 g mrkve
| 50 g okurek
| 50 g sterilovaných žampiónů
| 75 g šunky
| 50 g papriky
| 25 g rajčat
| 50 g šlehačky
| 1/4 hlávkového salátu
| citron
| sůl
| bílý pepř
| 1/2 vejce uvařené natvrdo
Postup přípravy receptu Jemný bratislavský guláš:
Uvařený celer a mrkev nastrouháme na nudličky, přidáme spařené a na proužky nakrájené papriky, okurky, žampióny a šunku. Osolíme, opepříme a přidáme citrónovou šťávu. Vychladíme a vmícháme ušlehanou smetanu. Podáváme na salátových listech, zdobené plátky vajíčka.
Fotky receptu Jemný bratislavský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!