Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jemný jablkový koláč

fotka Jemný jablkový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jemný jablkový koláč:

35 dkg hladké mouky  | 20 dkg sádla  | 2 vejce  | 2 lžíce octa  | 1 lžíci krystalového cukru  | dle chuti: sůl  | Náplň:  | 75 dkg jablek  | 15 dkg práškového cukru  | 1 lžíce mleté skořice  | 1 hrst rozinek  | 10 dkg rozdrcených piškotů nebo strouhanky  | dle potřeby: tuk na vymaštění a hrubá mouka na vysypání

Postup přípravy receptu Jemný jablkový koláč:


Z mouky, sádla, vajec, cukru, octu a soli vytvoříme těsto. Zabalíme ho do fólie a odložíme do chladničky na 1 až 2 hodiny. Jablka nastrouháme, přidáme cukr, piškoty, skořici a rozinky. Těsto rozdělíme na dva díly. Jeden rozválíme a položíme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Na těsto rozložíme náplň a přikryjeme druhým dílem rozváleného těsta. Těsto propícháme vidličkou.




Fotky receptu Jemný jablkový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný jablkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !