Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.10. 2025
Dnes má svátek Šarlota,Zoja,Zoe
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný kečup

fotka Jemný kečup
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Jemný kečup:

3 kg měkkých rajčat  | 250 g jablek  | 250 g cibule  | 1 lžíce mleté sladké papriky  | 1 lžička mletého hřebíčku  | špetka mleté skořice  | 30 g soli  | 150 g pískového cukru  | 2-3 lžíce octa

Postup přípravy receptu Jemný kečup:

Nakrájená rajčata, jablka bez jádřinců, na kolečka nakrájenou cibuli a koření pod pokličkou rychle uvedeme do varu a zvolna rozdusíme. Směs rozmixujeme, doplníme solí, cukrem, octem a zvolna dusíme do zhoustnutí. Kečup nalijeme do sklenic, uzavřeme je a sterilujeme 10 minut při teplotě 85 stupňů.


Fotky receptu Jemný kečup:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný kečup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků